Welcome Guest ( Log In | Register ) · 0 New Messages
![]() ![]() |
Jul 5 2010, 11:46 AM
|
|
![]() Junior ![]() ![]() Group: Član Posts: 137 Joined: 26-April 09 From: Beograd Member No.: 7,756 |
Da li neko zna gde imaju da se kupe tablete za zglobove ANTIARTROZIN PLUS? Da li se uopste vise uvoze kod nas?
|
|
|
|
Jul 30 2010, 08:58 AM
|
|
![]() Domaći ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Član Posts: 2,148 Joined: 27-August 06 From: Beograd Member No.: 1,811 |
Da li neko zna gde imaju da se kupe tablete za zglobove ANTIARTROZIN PLUS? Da li se uopste vise uvoze kod nas? Probaj sa hranom medeicinskom Royal Canin mobility suport. Moj pas od 11god ima artritis vet nam je preporucio glukozamin tablete ( koje se tesko nalaze) ili ovu hranu koja u sebi sadrzi glukozamin. Cena dzaka od 14 kg je 7 000 din u pet centru,na snizenju je dok traju zalihe. Tablete jesu dobre ali prednost hrane je sto redukuje kilazu kod gojaznih pasa sto je veoma bitno kada je problem sa zglobovima. -------------------- ![]() |
|
|
|
Jul 30 2010, 10:52 AM
|
|
|
Novi član ![]() Group: Član Posts: 25 Joined: 8-July 10 Member No.: 9,778 |
ja sam dobermanki koja je imala problema sa kostima davala NODOL 2X dnevno ujutro i uvece i prvih mesec dana C vitamin 1000mg dnevno dok ne pocne lepo da apsorbuje lek, posto oni sam prozivode c vitamnim. Posle tih mesec dana mozes da joj dajes i 500mg dnevno (jednu tableticu)
naravno sve ovo je bilo po preporuci veterinara
|
|
|
|
Aug 7 2010, 08:26 PM
|
|
![]() Junior ![]() ![]() Group: Član Posts: 137 Joined: 26-April 09 From: Beograd Member No.: 7,756 |
Probaj sa hranom medeicinskom Royal Canin mobility suport. Moj pas od 11god ima artritis vet nam je preporucio glukozamin tablete ( koje se tesko nalaze) ili ovu hranu koja u sebi sadrzi glukozamin. Cena dzaka od 14 kg je 7 000 din u pet centru,na snizenju je dok traju zalihe. Tablete jesu dobre ali prednost hrane je sto redukuje kilazu kod gojaznih pasa sto je veoma bitno kada je problem sa zglobovima. Pa on ima 13 godina,ali iako je stariji nema problema sa kilazom ,jer je bio vitak tip psa,da tako kazem,a samo mu je anti artrozin pomogao kod nogu,srecom nasao sam,posle nekog vremena,ponovo ima u prodaji... |
|
|
|
Aug 7 2010, 08:28 PM
|
|
ja sam dobermanki koja je imala problema sa kostima davala NODOL 2X dnevno ujutro i uvece i prvih mesec dana C vitamin 1000mg dnevno dok ne pocne lepo da apsorbuje lek, posto oni sam prozivode c vitamnim. Posle tih mesec dana mozes da joj dajes i 500mg dnevno (jednu tableticu) naravno sve ovo je bilo po preporuci veterinara ![]() To ima u apotekama?Ukoliko ponovo bude "nestao" anti artrozin,preci cu na taj Nodol |
|
|
|
Aug 9 2010, 01:01 PM
|
|
|
Novi član ![]() Group: Član Posts: 25 Joined: 8-July 10 Member No.: 9,778 |
|
|
|
|
Aug 14 2010, 09:27 AM
|
|
|
Junior ![]() ![]() Group: Član Posts: 90 Joined: 6-August 09 Member No.: 8,206 |
Da li neko zna gde imaju da se kupe tablete za zglobove ANTIARTROZIN PLUS? Da li se uopste vise uvoze kod nas? Ima da se kupi u apoteci veterinarskoj Tommy (http://www.tommyvet.co.rs/index.php/apotek...teka-i-pet-shop), ja razmišljam da ih kupim, mene zanimaju iskustva, šta je bolje, ovaj preparat ili ovaj Nodol? Malo sam tražila po netu i našla sam na više mesta da su i glukozamin i hondroitin, a posebno hondroitin, beskorisni. |
|
|
|
Aug 15 2010, 10:36 AM
|
|
Ja nisam koristio Nodol,a antiartrozin je imao bolje dejstvo nego neke skuplje tablete..
|
|
|
|
Aug 15 2010, 11:58 AM
|
|
|
Junior ![]() ![]() Group: Član Posts: 90 Joined: 6-August 09 Member No.: 8,206 |
Meni su potrebne za psa koji je relativno mlad, ja mislim da ima mozda 3,5 godine, ali jako se tesko krece, imao je dosta povreda, preloma. Mesanac je labradora i gojazan po konstituciji, a prilicno se ugojio. Trenutno ne mogu da konstrolisem sta jede jer je ulicni, ali dok ga ne smestem negde da smrsa mislim da ovi preparati ne mogu skoditi.
Ja sam na stranim sajtovima pronasla da je Osteo-bi-flex odlican i za pse. Isto tako sam pronasla da je GAG forte, proizvodi Canina, odlican, samo sto je dosta skup, oko 4000 dinara 120 tableta, daju se 1-2 na 10 kg, sto znaci nekih 20 dana bi trajalo jedno pakovanje. Koji je sastav Antiartrozina?? Samo glukozamin i hondroitin, nema nekih vitamina? |
|
|
|
Aug 21 2010, 03:57 PM
|
|
Za sastav pise ovako: D-glucosamine Hydrochloride 500 mg,Chondroitin Sulfate Shark 50 mg,i pomocne supstance Povidon i Laktoza monohidrat.U kutiji ima 60 tableta,a kosta 1020 din.Psi i macke do 10 kg 2 tablete,preko 10 kg 3 tablete dnevno.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 8th September 2010 - 12:30 AM |