Welcome Guest ( Log In | Register ) · 0 New Messages
![]() ![]() |
Jul 7 2010, 07:23 PM
|
|
|
Novi član ![]() Group: Član Posts: 3 Joined: 7-July 10 Member No.: 9,771 |
Imamo muzjaka shih tzua koji je star 11 i po meseci. On je poslusan, privrzen sve naj. Medjutim postoji nesto sto nas brine i ne znamo da li se to desava i sa vasim kucama ili je nas nesto "posebno".
Naime kad god ga izvedemo napolje (a tako je od prvog dana) on je maltene non stop uz nas, prati nas, uvek smo mu na oku otprilike. Ako mi hodamo hoda i on, ako mi trcimo trci i on, ako sednemo na klupu on se odmah izvali u lezeci polozaj pored nasih nogu. E sad, to je mozda nekom divna stvar, da ne bude zabune i mi smo presrecni sto je takav. Medjutim kada u park dodju druge kuce on se ni sa jednom ne igra vec samo bezi od njih, i od malih i od vecih. Omirise ih i ode. I non stop je uz nas. Za sve ovo vreme izigrao se i istrcao samo jednom, sa nekom maltezerkom. Tad i nikad vise. Neka od kuca ako napravi nagli pokret on istog trenutka okrece ledja i bezi od nje. Tuzni smo kad gledamo druge kuce kako jure i skacu, a on jadnicak nema nikog. Postoji li neki nacin uopste da ga socijalizujemo ili da dignemo ruke? Mislite li da ce se on kasnije promeniti? Druga stvar koja nam je isto tako cudna: on je UZASNO plasljiv. Ne ulazi u kuhinju, jer ne sme da hoda po plocicama, promenili smo otirac ispred vrata i on se jedva usudio da predje preko njega, sve sto je novo u stanu njega plasi, ako napravimo mali razmestaj u sobi on nikako da se nakane da udje u nju, u kolima uglavnom cvili... Da li su i vasi ljubimci, mislim na ovu rasu, takvi ???? Treca stvar, kazu nam da je debeo. Pogledajte slike pa nam kazite vase misljenje.
Attached File(s)
07072010153.jpg ( 423.62K )
Number of downloads: 0
07072010154.jpg ( 482.19K )
Number of downloads: 0
07072010155.jpg ( 514.96K )
Number of downloads: 0 |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 8th September 2010 - 12:39 AM |