IPB

 

 

Welcome Guest ( Log In | Register ) · 0 New Messages

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
hellena doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
hellena
Junior
28 years old
Female
Beograd
Born Nov-26-1989
Interests
No Information
Statistics
Joined: 15-October 09
Profile Views: 1,834*
Last Seen: 28th January 2010 - 12:14 AM
Local Time: Feb 21 2018, 12:41 AM
68 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN hellena_bjb@hotmail.com
Contact Private
* Profile views updated each hour

hellena

Član

**


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
17 Dec 2009
Danas oko tri sata popodne pronašla sam mačora bele boje sa crnim tufnama kod kafića Bridge Pub na Zelenom Vencu. Mačor je uhranjen, čiste su mu uši i njuškica, dlaka takođe, šapice su mu nežne. Očigledno je nečiji kućni mačor.

Da li ga je neko izbacio ili izgubio, ne znam.

Molio je da ga pustimo u kafić, mjaukao je pred vratima i skakao na njih. Kada sam izašla i čučnula pored njega, skočio mi je u krilo i počeo da se mazi. Očigledno je nečiji, bilo mu je hladno, pa sam ga ponela kući, ali ne mogu da ga zadržim. Imam već dve mačke u jako malom prostoru i besni su što sam ga donela. Ženka frkće kao luda na njega, a mužjak beži i krije se.

Pokupio je buve pa smo ga okupali šamponom protiv parazita i povadili sve što smo videli pincetom.

Nema ogrlicu, ne znam da li je čipovan. Nije kastriran.

POD HITNO TRAŽIM VLASNIKA ILI NEKOGA KO MOŽE DA GA UZME DOK NE NAĐEM NEKO REŠENJE. UKOLIKO SE VLASNIK NE POJAVI POKUŠAĆU DA GA UDOMIM.

KOD MENE NE MOŽE DA OSTANE JER ĆE NEKO OD NJIH DA NASTRADA.

Na slikama je još uvek malo mokar od kupanja.Ako neko prepoznaje macu nek mi se javi ovde u temi pa ću mu da ti broj telefona.
Ako za par dana ne nađem vlasnika, mačor je za usvajanje.

Ištampaću i letke i zalepiti po okolini.
18 Oct 2009
Mia i Braca stari su četiri godine. Oni su brat i sestra. Potpuno su različiti po karakteru.

Mia je jedna mazilica koja će se svakom ko uđe u stan popeti na glavu i gurnuti njuškicu u lice. Teško je otarasiti je se biggrin.gif Ona jednostavno voli sve ljude i uživa u njihovom društvu. Voli da je u centru pažnje i jako je ljubomorna.
Braca je šmeker koji se sam mazi o vašu ruku ako mu je do toga, inače ignoriše sve što se oko njega dešava, osim ako nije u pitanju neka hrana smile.gif Voli da se igra kad je dobre volje, ali ima jednu veeeliku tajnu, kad bi znao da ovo pišem pocrveneo bi. On voli da se nosi kao mala beba! Samo ako ga nunam ostaće mi u rukama inače ne voli da se drži dugo. Mnogo voli da pronađe otškrinut orman, onda se uvuče u njega povadi pola stvari, napravi sebi gnezdo i spavaaa. Braca ima još jednu specijalnost. On zna da otvara vratanca od kuhinjskih elemenata, ormarića a bogami i frižider je jednom otvorio i počastio se sarmom!17 Oct 2009
Imam dve mačke, mužjaka i ženku, oboje sterilisani, stari četiri godine. Ne izlaze iz garsonjere.
Ženka se preterano češala poslednje dve nedelje i rakrvalila spoljašnji deo ušne školjke. Zvali smo veterinara opisali da ima braonkaste krastice na ušima, koje svaki put iznova raskrvari, na tom mestu dlaka je proređena, rekao je da su u pitanju gljivice i da kupimo canesten rastvor. Danas je drugi dan kako joj mažem to na uši. Nažalost otkrili smo još krastica na šapama i jednu na stomaku. Sve je namazano. Mačka nosi i kragnu kako ne bi mogla rane ponovo da otvori češanjem. Na mužjaku nema nikakvih simptoma bolesti.

Pre canestena mazala sam joj APIVIS mast na bazi propolisa sa dodatkom nevena i kantariona, koja se preporučije za gljivične infekcije, iritacije, lišajeve, herpese itd...Pomoglo joj je! Crvenilo se povuklo, a ranice zacelile.

Samo želim protvrdu da je dijagnoza i terapija dobra, pošto je vet još uvek nije video. Nismo trenutno u najboljoj finasiskoj situaciji.

Evo slikaDa li je to to? Da li je možda i mužjak zaražen, a nema simptome? Molim vas za odgovor i hvala unapred!

Last Visitors


26 Jan 2010 - 23:19


13 Nov 2009 - 22:45


22 Oct 2009 - 22:10


22 Oct 2009 - 22:06


22 Oct 2009 - 12:45

Comments
Other users have left no comments for hellena.

Friends

2411 posts
Active: 8th February 2016 - 04:37 PM
View All Friends
Lo-Fi Version Time is now: 21st February 2018 - 12:41 AM