Danas sam, dolazeći na posao, popričala sa ženom koja hrani kucu blizu zgrade gde radim. Ona je dežurala ispred zgrade pored kuce koju hrani, jer je komšija pretio da će ih pobiti i otrovati, a jedu je već pogodio kamenom u glavu i napravio joj čvorugu. Kuce su sterilisane, čipovan i vakcinisane, mirne....Kućice im redovno ruše, ljudi su napravili novu, ali ne smeju da stave. Zamolila sam je da obavesti novinare i policiju....Umsto B 92, greškom rekoh Studio B i ona mi reče, da joj je "neko" sa studia B (nije želela da mi kaže njegovo ime, i ako ga zna, pa stoga pretpostavljam da ne raznosi kablove, neko da je "poznat"), kada ih je zvala rekao da bi on svim psima odsekao noge kao što su Mili!...ostala sam u šoku i neverici da neće njegovo ime da obelodani. Pa taj manijak treba da visi na stubu srama, a ne da radi na nacionalnoj tv...uz to žena mi reče da gradom kruži priča da je ustanovljeno ko su zločinci koji su odsekli noge Mili, ali da se o tome ćuti, jer se radi o "nacionalnoj manjini" i "verskom obredu", pa stoga ne bi bilo zgodno da priča dospe u javnost, jer bi se verovatno mnogo toga "uzburkalo".....
JA SAM ZATEČENA I ŠOKIRANA DANAŠNJIM SAZNANJIMA!!!!!
NAPOMINJEM DA SA PRIČU ČULA DA NE ZNAM DA LI JE SVE TAČNO, MADA NE VIDIM ZAŠTO BI ŽENA O TOME LAGALA, PA ME ZANIMA DA LI NEKO OD VAS IMA SLIČNA SAZNANJA ILI I VI ZNATE, A O TOME "ĆUTITE"