Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Shar Pei I Drugi Psi
Zivotinjsko carstvo forum > Sve o psima > Vaspitanje i ponašanje
caca
pozdrav svima,
imam zenku sar peja staru 8 meseci , i sobzirom da imam odlicne uslove uzela bih jos jednu kucu ali se bojim kako bi masha(shar pei) reagovala jer sam procitala da ne trepe bas druge pse ?!
shar-pei
Mislim da je dovoljno mlada da se navikne. Kasnije moze da bude problem, ali to zavisi od samog psa. Javite se na milos_bgd@yahoo.com
veki680
Ako vec imate odlicne uslove za jos jednog clana porodice ,uzmite muzjaka "sarpea"i sve ce biti u redu tongue.gif
Masa mozda bude iz pocetka ljubomorna ,ali lici mi logicno da ce kasnije da ima dobro drustvo za igru.Ako se nasi psi naviknu na nas ,zasto nebi na svoju rasu ?
SRECNO !!! i lep pozdrav za Masu.
Vera thumbsup.gif
caca
zdravo svima ,
mashu smo pokusavali da priviknemo na druge kuce !!!! kad god vidi psa ona se zaleti i napadne ga . ako pas ne odreaguje ona se smiri i koliko toliko se dobro ponasa , ali u vecini slucajeva izbije tuca . izgleda da je nepopravljiva .
nismo jos uzeli drugu kucu jer nam je masha neplanski postala mama 10 stenaca , i skroz nas poremetila . to je prelepo iskustvo , ali isto tako i ogromna obaveza .
planiramo da u skorije vreme uzmemo i drugu kucu , ali smo u nedoumici da li da uzmemo muzjaka ili zenku , pre bi uzeli zenku ali se bojimo da ce se tuci kad porastu ?!!!!!! sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.