Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cacib Danilovgrad & Cac Kotor 29-30.9.2007.
Zivotinjsko carstvo forum > Sve o psima > Izložbe pasa
From Russia with love
29-30 u Kotoru i Danilovgradu, odrzana nacionalna i medzunarodna izlozba rolleyes.gif eto i malo lepih slikica sa izlozbe, inace iz Crbii bilo samo..12 izlagaca,tako da nasa grupa koja ostala i za sledeci dan zavrsila sampionat Crne Gore,moj sareni lepotan dobio CAC, CACIB, BOS tim zavrsio intersampiona , a nasa lepotica Sosa, kraljevska bela pudla, osvoila CAC, CACIB, i isto zavrsila intera rolleyes.gif u rasi, skotski terijer kao i keri blju terijer Rade Mitic osvoile po CACIB I BOB,jedan prelepi westi iz Subotice, inace mladi EW-07 takodze CACIB, BOB,konkurencija bila zaista jaka, jer stigle izlagace iz Hrvatske, Madzarske, Italije, Francuzke, Slovenije, Slovacke,Spanije!U katalogu bilo preko 300 pasa
From Russia with love

[img]http://rw.foto.radikal.ru/0710/19/8fd4174568e7.jpg[/img]
kokica
čestitke na postignutim rezultatima thumbsup.gif
From Russia with love
From Russia with love
QUOTE(kokica @ Oct 6 2007, 01:20 PM)
čestitke na postignutim rezultatima thumbsup.gif

bas smo se trudili rolleyes.gif
From Russia with love
From Russia with love
kiss
A ta izlozba u danilovgradu je li bila na glavi Zete?Posto sam bila obavestena da je tamo izlozba
From Russia with love
Jeste izlozb odrzavana na Glave zete, pa smo lutale sve do Niksica, jer nam bilo receno da idemo iz Podgorice u tom pravcu mad.gif lutali smo po mraku 2 i po sta, nigde nijedno obelezavanje toga mesta mad.gif
kiss
Ja zivim u Niksicu,a kucu imamo na glavi Zete pa sam vam sve mogla objsniti!
From Russia with love
KISS pa nisam znala, al lutali smo nocju, zaista je strasno nema nijedna oznaka za to mesto 36_35_7.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.