Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Volim Zmije Ali Da Li Ih Mogu I Imati :)
Zivotinjsko carstvo forum > Živi svet > Egzotični kućni ljubimci...
Bohem
Evo ajde kad sam vec tu da pitam, zanima me posto mnogo volim zmije koliko je tesko drzati zmiju u stanu i kakvi su sve uslovi potrebni za nju, pocev od terarijuma i svega ostalog, ja najvise volim kobre to mi je zmija nambr uan smile.gif)), ali nisam jos cuo da neko drzu kobru u stanu, pa moje pitanje je da li to moze, a ako ne koja zmija je zahvalna za drzanje u stanu.
p.s. volim i pitone
KatPaws
Ako volis i pitone, najzahvalniji za drzanje u stanu je Ball piton koj ne raste puno (dal bese oko metar, ne secam se tacno). Treba ti stakleni terarijum (sa propisno uradjenim otvorima za ventilaciju), jedna posuda sa vodom unutra, grana neka, piljevina za dno podni grejac... jednom mesecno jede (misa ili hrcka sad.gif ) ... ukratko bas je jednostavan za drzanje.
Ana 157
Proveri ovaj sajt, nisam dugo bila tako da nisam sigurna da li jos uvek radi ali ranije je bio fenomenalan:
link
Boky_la
loptasti ili kako ga u eu nazivaju kraljevski piton je TOTALNO NE zahvalan za drzanje...
zasto??
zato sto je dovoljno da prdnes i izlozices ga takvom stresu da nece jesti par meseci..
edit: i nema ih u Srbiji..
preporuka Burmanski piton... samo sto oni rastu bas veliki.. al mogu da ti nabavim mlade prilicno mali i rastu koliko cesto ih hranis..
takodje mogu Kolumbijsku bou da ti nabavim preko druga ako te zanima .. one rastu do 2m..
ima jos veliki izbot zmija ako te zanima javi mi se..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.