Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Stene Bigla Na Poklon!
Zivotinjsko carstvo forum > Najvažnije sobe na forumu > Izgubljeni i pronađeni kućni ljubimci
Daniel96
Ovo je Boka.Stara je 3 meseca,zainteresovani javite se!
Janchee
Cao Danijele!
Da li bi mogao nesto vise da kazes o kuci, kao i zasto je poklanjas?
Boka je jako slatka, mislim da ce brzo naci svog ljudskog prijatelja.
Vazno je samo da joj se nadje dobar dom gde ce biti mazena i pazena i gde ce imati razumevanja za biglovske nestasluke
JelenaTD
I mene je jako zainteresovala prica o ovoj lutkici ali sam citajuci o Beaglovima na jednom drugom forumu primetila Bokinu slikicu postavljenu jos u maju prosle godine.Pa me zanima da li je na gornjoj slici bas Boka ili nemate njenu sliku?

http://forum.krstarica.com/showthread.php?t=151968
Daniel96
Ovako ovo nije slika od boke ali i sami ce te videti kad okacim sliku da je ista takva(znaci ista!!)

Kada sam isao kod druga na rodjendan video sam Boku(ja sam joj dao ime)i ja sam mislio da je nekom pobegla ili je pustio da se seta.
Ali 6 sati posle rodjendana vec je pala noc ja sam se vracao kuci i video sam nju!!!!
Odmah sam je uzeo i odneo kuci

Kuca je naviknuta na dvoriste ali i na stan.
Sliku sam postavio da bi ljudi videli o kojem se psu prica!
JelenaTD
Pametno si uradio.Mnogo je mala da sa 3 meseca luta sama ulicama.
Molim te postavi i njene slikice
Daniel96
Ljudi danas je vodim da mi vet ocita cip
Pa ako nazovem tog gazdu i on kaze da je vratim vraticu je a ako kaze da mu ,,ne treba,,
Ja je poklanjam:D
Daniel96
Nova vest:

Vodio sam ga kod veterinara i ocitao je cip,i to je bilo stene od jedne devojke zove se Gordana.
Moj tata je upalio auto i odvezao me je na adresu koju sam video.
Ona cim je videla Asku(tako se zvala stvarno)odmah je istrcala iz kuce:D:D:D:!!
Kako je to bila smesna scena a i radosna...
Gordana je meni i mom tati bila mnogo zahvalna.
Kaze da je bila otvorena sigurno kapija pa je tako izasla ali rekla je da joj se to nece ponoviti biggrin.gif
Rekla je da joj je skinula ogrlicu sa imenom Aska kada je pobegla i rekla da bi je neko sigurno nasao da ju je imala.

Najbolje:
Poklon za to sto sam joj vratio i nasao stene mi je dala njenu ogrlicu da imam za uspomenu!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.