Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Pitanje
Zivotinjsko carstvo forum > Najvažnije sobe na forumu > Zaštita prava životinja [i obaveze vlasnika]
_Kaja_
Interesuje me kome mogu da prijavim moguce zlostavljanje zivotinje?
Rec je o rotvajleru koji je vec nekoliko godina osudjen na napusteni šlep ispod Brankovog mosta. Do sada je bio u prilicno dobrom stanju ali je sada vidno oslabio i tesko se krece. Nisam sigurna da ima pristup vodi i hrani posto je slep danima u potpunosti odsecen od kopna zbog nivoa Save. Volela bih da gresim i da nadam se da se vlasnik ipak svakoga dana pojavi i camcem mu doturi hranu i vodu. Molim vas da me uputite na nekoga ko je nadlezan za ovakva pitanja.

Unapred zahvalna,

Kaja
cickica
Sekretarijat za komunalne i stambene poslove
Golsvordijeva 35, centrala 3083-813
SEKTOR ZA ZOOHIGIJENU obavlja poslove u vezi se organizacijom zoohigijenske službe za obavljanje poslova hvatanja i zbrinjavanja napuštenih životinja u prihvatilište za životinje, neškodljivo uklanjanje leševa uginulih životinja i njihov transport do objekta za sakupljanje i tretman

Vladimir Terzin
, dvm
savetnik gradonačelnika Beograda za veterinu.
e-mail: vladimir.terzin@beograd.gov.rs
tel. 3083-831
063/693953
_Kaja_
QUOTE(cickica @ Mar 8 2010, 11:45 PM) *
Sekretarijat za komunalne i stambene poslove
Golsvordijeva 35, centrala 3083-813
SEKTOR ZA ZOOHIGIJENU obavlja poslove u vezi se organizacijom zoohigijenske službe za obavljanje poslova hvatanja i zbrinjavanja napuštenih životinja u prihvatilište za životinje, neškodljivo uklanjanje leševa uginulih životinja i njihov transport do objekta za sakupljanje i tretman

Vladimir Terzin
, dvm
savetnik gradonačelnika Beograda za veterinu.
e-mail: vladimir.terzin@beograd.gov.rs
tel. 3083-831
063/693953

Hvala puno!!
Skydancer
Mislim da bi ova tema trebalo da bude sticky. thumbsup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.