....nestali
....kućni ljubimci
....ekologija
....divljina
....forum
....saopštenja
....galerija
Fotograf Predrag Kostin


Fotograf Predrag Kostin

Stalni saradnik "Životinjskog carstva", fotograf i ljubitelj prirode - Predrag Kostin već više od godinu dana na svojoj internet prezentaciji www.naturephotopk.com posetiocima predstavlja svoje izuzetne fotografske radove.

Predrag Kostin rođen je 18.09.1976. godine u Zrenjaninu. Fotografisanjem prirode intenzivno se počeo baviti tokom 2005. godine. U naredne dve godine (2006. i 2007.), učestvovao je na mnogim konkursima, na kojima je osvojio i svoje prve nagrade za fotografiju.

Izdvajaju se: II mesto 2006. i III mesto 2007. godine na konkursu za najlepšu fotografiju ptice, u organizaciji "Fonda za zaštitu ptica grabljivica" iz Beograda.

Lokaliteti na kojima Predrag Kostin fotografiše su: specijalni rezervat prirode „Stari Begej – Carska Bara“, specijalni rezervat prirode „Zasavica“, podunavsko lovište „Plavna“, Nacionalni park „Fruška Gora“, kao i lokaliteti u okolini Zrenjanina.


Kukumavka


Predrag Kostin je do sada održao 6 samostalnih izložbi fotografija, u Zrenjaninu, Novom Sadu i Nišu.
Trenutno priprema fotomonografiju specijalnog rezervata prirode „Stari Begej – Carska Bara“, koja bi trebala izaći iz štampe do kraja 2008. godine.

[tekst se nastavlja ispod banner-a]

Marketing                                                                                    

Fotografije prirode i životinja u njihovom pravom životnom okruženju koje možete videti na www.naturephotopk.com su plod višegodišnjeg rada i tim povodom vas pozivamo da posetite ovu autentičnu internet prezentaciju. Ona je plod istinske ljubavi prema netaknutoj prirodi i njenim plemenitim stanovnicima.

                                Kliknite ovde >> www.naturephotopk.com << Kliknite ovde


Kormoran


Srna

Većinu fotografija autor je izradio koristeći sledeću opremu:

1.)           Fotoaparat:        NIKON D-200
2.)           Objektivi:            SIGMA-170-500 1:5-6,3 APO DG 
                                           NIKORR-70-300  4:5 – 5:6

Tekunica

Predrag Kostin takođe organizuje i fotoizlete odnosno birdwatching (posmatranje i fotografisanje ptica). Svi zainteresovani za posmatranje i fotografisanje ptica i životinja u njihovom prirodnom okruženju, mogu pronaći kontakt informacije na www.naturephotopk.com

Komentari

© 2003-2008  Životinjsko carstvo

....pretraživanje