.Sreda, 22.decembar, 21h, novobeogradski splav Prestiž

M&J Trade, uvoznik i distributer hrane, preparata i opreme za kućne ljubimce bio je domaćin vlasnicima pet shop-ova i predstavnicima medija u ugodnom ambijentu splava Prestiž. Premijeru na našem tržištu imale su čak dve svetski poznate kompanije.

Kanadski NUTRAM proizvodi dehidriranu hranu za pse i mačke visokog kvaliteta. Ono što su naši domaćini istakli kao izuzetno važno jeste rigorozna kontrola kvaliteta proizvedene hrane, širok spektar proizvoda prilagođen svim uzrastima i veličinama pasa i mačaka kao i pristupačna cena. U zavisnosti od sastojaka, uzrasta kućnog ljubimca i njegovih energentskih potreba, proizvodi su podeljeni u grupe na Nutram, K-9, Pet-Time i Happy Pows.

Takođe su predstavljeni preparati [vitaminski i mineralni dodaci ishrani] poznate francuske farmaceutske kompanije SOGEVAL tj. njihova linija proizvoda za kućne ljubimce pod nazivom SEPVAL. Prema rečima dipl.vet. Snežane Ćosić, ovo je prvi put u poslednjih deset godina da se u našoj zemlji zvanično mogu nabaviti vrhunski dodaci ishrani za pse i mačke.

Ponudu M&J Trade-a zaokružuje kompletan proizvodni program domaće firme TRUSINA koja proizvodi vrlo kvalitetnu opremu za kućne ljubimce, raznih vrsta i veličina kaiševa, povodaca, korpi, ležaljki, jastučića i pelerina za kućne ljubimce.

<<...povratak na naslovnu stranu...<<